Yoga pentru copii cu Ana Werczberger

18aug10:0012:00Yoga pentru copii cu Ana WerczbergerAtelier dedicat copiilor între 3 și 6 ani10:00 - 12:00 Parcul Central "Nicolae Titulescu", Brașov 500007

Detalii

Atelier de yoga pentru copiii între 3 și 6 ani.

Yoga pentru copii este o modalitate ludică și eficientă de a-i ajuta să-și dezvolte atât corpul, cât și mintea, contribuind la dezvoltarea lor armonioasă și echilibrată, astfel:

  1. Dezvoltarea fizică: Practicarea yoga îi ajută pe copii să-și dezvolte coordonarea, echilibrul și flexibilitatea fizică. Mișcările yoga pot îmbunătăți dezvoltarea musculară și a sistemului osos în creștere.
  2. Concentrare și atenție: Yoga îi învață pe copii să-și concentreze atenția asupra mișcărilor și respirației lor. Această practică poate ajuta la îmbunătățirea capacității lor de concentrare și de a sta mai liniștiți în diverse situații.
  3. Dezvoltarea emoțională: Prin yoga, copiii pot învăța să-și gestioneze emoțiile și să-și exprime stările interioare. Aceasta poate fi o modalitate eficientă de a reduce stresul și anxietatea în rândul copiilor mici.
  4. Îmbunătățirea calității somnului: Practicarea yoga poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului copiilor. Exercițiile de relaxare și tehnicile de respirație le pot oferi o mai bună odihnă.
  5. Dezvoltarea creativității: În timpul ședințelor de yoga pentru copii, se pot folosi povești, jocuri și imaginație pentru a-i ajuta să se conecteze cu exercițiile și să-și dezvolte creativitatea.
  6. Învățarea regulilor și a valorilor: Yoga pentru copii poate fi structurată într-un mod care să-i învețe despre respect, cooperare, răbdare și alte valori pozitive.
  7. Îmbunătățirea relației cu părinții și colegii: Participarea la sesiuni de yoga împreună cu alți copii le poate oferi oportunități de a socializa și a-și dezvolta abilitățile sociale.
  8. Încredere în sine: Prin încurajarea copiilor să încerce noi posturi și exerciții, yoga le poate crește încrederea în propriile abilități și capacități.

Ana Werczberger

O fiinţă ca şi tine care se descoperă cu fiecare experienţă şi căreia îi place să fie în procesul cunoaşterii de sine şi să treacă dealurile care îi apar şi să se bucure de văile care o coboară către câmpurile line unde se găseşte linişte, iubire şi armonie. Și pentru a învăța cum să facă faţă la bolovanii de pe dealuri şi cum să se cațăre până sus şi să se bucure de coborârea vǎii, Ana a trecut și experimentat câteva formări care au adus-o în punctul în care se află acum:

• Instructor Yoga 500 h
• Instructor Pilates, Portdebras Kinetoterapeut
• Cofondator Yoga Academy România şi Yugen-Ai
• Trainer NLP Rezonanz
• Maestru şi Profesor Gendai Reiki Terapeut Theta Healing
• Practician Remedii Florale Bach Practician Terapie cu Îngeri

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri