Diana Vasile, Arina Anghel, Andreea Neagu și Costin Anastasiu

21aug19:1520:45Diana Vasile, Arina Anghel, Andreea Neagu și Costin AnastasiuDezbatere19:15 - 20:45 AFI Brașov, Bd. 15 Noiembrie Nr. 78

Detalii

Diana Vasile practică psihoterapia traumei de peste 20 de ani, fiind psiholog clinician si psihoterapeut principal, supervizor și formator. De asemenea, este cadru universitar din anul 1997, predând discipline ca Psihologia familiei, Psihoterapii Scurte, Psihologia Traumei, Asistarea și psihoterapia persoanelor traumatizate. Actualmente, predă la Catedra de Psihologie și Științe Cognitive a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității din București. Diana Vasile participă în calitate de speaker la numeroase conferințe și congrese de specialitate din țară și străinătate. În 2010 a înființat Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT), pe care îl și coordonează. ISTT derulează numeroase proiecte pentru publicul larg și pentru profesioniștii din sănătatea mentală care au la bază rezultatele științifice din psihologia traumei și psihologia sănătății.

Arina Anghel – Psihoterapeut de cuplu specializat în terapie psihodinamică, relațională, cu formarea principală în psihoterapie integrativă, și complementar în psihoterapie centrată pe emoții (EFT), traumă, somatoterapie și psihosexualitate.

Andreea Neagu este psiholog clinican și psihoterapeut integrativ specialist, formator și supervizor în ambele specialități. Are competențe în evaluarea psihologica și psihoterapia copiilor, adolescenților și a familiei, a adulților, dar și în formare și supervizare profesională a specialiștilor în sănătate mintală. Are specializări naționale și internaționale multiple în terapie prin joc, terapie de familie, dramaterapie și terapia adultului. 

Dr. Anastasiu este supraspecializat în medicină materno – fetală și autor al unei monografii de specialitate și coautor a 4 cursuri și monografii. În același timp, autor și coautor a peste 40 de lucrări și articole de specialitate comunicate și publicate în reviste de specialitate de circulație națională și internațională.

Când

(Duminică) 19:15 - 20:45

Unde

AFI Brașov

Bd. 15 Noiembrie Nr. 78

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri