TRE (40-50 participanți)

19aug12:0014:00TRE (40-50 participanți)Atelier cu Fiona Soma și Teodora Buzoianu12:00 - 14:00 Hotel Kronwell, Bulevardul Gării 7A

Detalii

Mecanismul TRE®, sau mai simplu spus abilitatea de a tremura, există în toate mamiferele. Este modul cel mai organic și natural al corpului de a dezlega tiparele de stres, precum și de a reduce încărcătura de hormoni și acumularea de substanțe chimice în corp, readucându-l la starea de homeostază. Este o cale naturală și ușoară de a repune sistemul nervos în echilibru și armonie. 

Fiona Soma este Trainer Internațional Certificat în practica TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises), profesând în Tailanda, Portugalia, România și Africa de Sud. Este specializată în Somatic Health, cu accent pe sexualitate și relații. 

Fiona ne încurajează să explorăm moduri de mișcare și joacă cu forme ale vibrației într-un spațiu de siguranță, ca metodă de a ne înțelege mai bine în relație cu lumea. Pasiunea Fionei este aceea de a lucra la proiecte umanitare, de a construi comunități care cred în ”Ubuntu” (o calitate care include cele două virtuți umane esențiale: compasiunea și umanitatea)

Teodora Buzoianu. Facilitator si Trainer pentru Cursantii TRE® for Life, Teodora s-a nascut si locuieste in Romania si si-a inceput propria calatorie de descoperire a Mecanismului de Tremur in 2015. De-a lungul anilor in care s-a dedicat explorarii vibratiei naturale a organismului, ea a initiat si a insotit sute de oameni din jurul lumii in a-si cunoaste bio-inteligenta profund hranitoare si abundenta in cunoastere directa, fie in sesiuni private sau de grup, fie in cadrul trainingurilor. 

In practica sa, Teodora ofera prezenta si vivacitatea ei tuturor celor care simtiti acea chemare interioara si dorinta de a descoperi versiunea voastra reala, ne-editata, profund autentica & naturala ce se ascunde sub tiparele defensive care au ajuns poate sa va defineasca. Apeland si la propriile ei explorari cu miscarea in Dans, Arte Martiale, lucru cu Psoas-ul si cu Fascia, ea este pasionata de organismul bio-inteligent si abilitatea sa de a-si restabili ritmurile si fluxurile naturale ce sustin o viata infloritoare, si nu doar supravietuirea.

Prin intermediul Mecanismului de Tremur evocat de TRE®, Teodora va invita sa pasiti in Fiinta voastra adevarata si sa va reamintiti de Acasa. Acasa in pace interioara, in centrul natural-neutru al fiintei, in vibratie si pulsatie autentice, in intelepciunea profunda a simturilor.

Înscriere aici https://forms.gle/Ben6odRzUJbXFwgS8

Când

(Vineri) 12:00 - 14:00

Unde

Hotel Kronwell

Bulevardul Gării 7A

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri