TRE® - Afect

TRE®

23aug11:0013:30TRE®Atelier facilitat de Georgiana Sfetea, Oltița Raluca, Rad Andreea Băesu, Alina Mustată și Ioana Tudor11:00 - 13:30 Hotel QOSMO, Str. Zaharia Stancu 4

Georgiana Sfetea, Oltița Raluca Rad, Andreea Băescu, Alina Mustață și Ioana Tudor

Detalii

TRE® (Tension/Trauma Release Exercises) reprezintă o suită de exerciții de întindere a anumitor categorii de mușchi ce au ca scop activarea tremurului neurogenic. Tremurul neurogenic este reprezentat de vibrația naturală a corpului al cărui rol este acela de eliberare de stres și tensiuni din corp în cel mai firesc și natural mod. Tremurul neurogenic este înscris în celulele noastre, în ADN-ul nostru, al tuturor ființelor/organismelor, mamifere și păsări. Odată re-activat și re-cunoscut într-un mediu de siguranță, corpul este încurajat să se întoarcă la starea sa naturală de homeostază și armonie, din interior către exterior, stare a cărei durată crește pe măsură ce practica TRE® este însușită ca unealtă naturală de auto-reglare și auto-refacere.

În cadrul festivalului Afect vei avea ocazia să experimentezi această metodă într-un spațiu susținut de Facilitatori avansați si Membrii ai Asociației TRE® România. Asociația își propune să sprijine oamenii din România si Moldova, oferind indivizilor și comunităților abilitățile necesare pentru a se recupera și vindeca de evenimente stresante și traumatice, atât din trecut, cât și din prezent.

Acest atelier va fi facilitat de:

Georgiana Sfetea este Facilitator TRE®, instructor și terapeut Yoga. Ea își concentrează munca pe ideea că fiecare OM și corp este unic si combinația pe care o face între practicile de respirație, Yoga și TRE® duce la o conectare mult mai profundă cu corpul, cu senzațiile și o experimentare a emoțiilor într-un spațiu conținut și sigur.

Oltița Raluca Rad este Facilitator TRE®, facilitator Mandale de Lumină și formator în educația de excelență și schimbarea paradigmei de gândire în educație. Ghidajul ei în viaţă și muncă este acordarea cu ușurință la orice, prin mecanismele interioare de auto-reglare pe care le avem din naștere, reînvățând corpul să se întoarcă la starea de homeostază și armonie din interior către exterior.

Andreea Băesu este Facilitator TRE®, Somatic Life Coach, Coach formator, Facilitator procese corp Acces Bars. În călătoria ei a descoperit TRE® ca o unealtă minunată, ca un pod care face legătura între minte și corp, și-ți dă ocazia să eliberezi, din structurile conștiente și inconștiente, acele tensiuni, frecvențe care nu-ți mai sunt de folos.

Alina Mustată este Facilitator TRE®, Formator în educație, Mediator Metoda Feuerstein®, Consilier în psihoterapie pozitivă, Facilitator Cercul Siguranței®.  Iubește oamenii și îi susține în transformarea lor, având mereu curiozitatea de a înţelege în profunzime natura umană și de a explora modalitățile cele mai eficiente care ne ajută să creștem. Cu TRE® a descoperit imensa inteligență pe care o are corpul înspre a ne duce „acasă”.

Ioana Tudor este Psiholog Clinician și Psihoterapeut Integrativ, Facilitator TRE® și este pasionată să descopere ce se află în spatele comportamentelor ei, dar si ale celorlalti, să aducă din inconștient în conștient noi informații, scopul fiind acela de a trăi cât mai în armonie și adevăr. Astfel a apărut metoda TRE® în viaţa ei, fiind piesa de puzzle ce lipsea în practica ei.

Număr maxim de participanţi: 30

Durata atelierului: 2,5 h

Pași înscriere atelier:

1. Completează formularul de înscriere din link https://forms.gle/XaijALyvaYtmTxhR8.

2. Achită o donație în valoare de 50 ron/ atelier.

Detalii cont:

  • FUNDATIA HERA-PENTRU FAMILIE
  • IBAN: RO18 OTPV 2100 0123 3105 RO02
  • OTP BANK ROMANIA SA
  • BRASOV str. MICA nr. 6 jud. BRASOV
  • CIF 41962282
  • Descrierea plății: donatie (numele atelierului) + numele participantului.

3. După efectuarea transferului, te rugăm să trimiți email la florenta@fundatiahera.ro, la care să atașezi dovada plății, specificând atelierele la care dorești să participi.

Înregistrarea participantului este confirmată doar în momentul primirii emailului.

Când

(Vineri) 11:00 - 13:30

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri