Sesiune de Q&C - practică de conectare prin seturi de întrebări personale
Detalii
Un atelier practic, de cunoaștere și conectare la grup, prin intermediul unor întrebări selectate din mai multe seturi de jocuri de socializare. Dar totodată, este și un episod
Detalii
Un atelier practic, de cunoaștere și conectare la grup, prin intermediul unor întrebări selectate din mai multe seturi de jocuri de socializare. Dar totodată, este și un episod special, pe care îl voi înregistra pentru podcastul meu, binecumine.
Atelierul se va desfășura în felul următor: ne împărțim în perechi, iar apoi răspundem fiecare la același set de 30 de întrebări creat pentru a facilita conectarea personală cu oameni pe care nu îi cunoaștem – deși întrebările funcționează adesea și pentru oameni pe care îi cunoști.
Întrebările selectate pentru atelier provin din diferite jocuri de socializare și vor acoperi o varietate întreagă de teme, de la întrebări haioase, întrebări introspective, întrebări de vizualizare, întrebări personale și, pe alocuri, întrebări mai profunde, fiind menite să asigure un mix care să permită deschiderea și / sau vulnerabilizarea controlată (în gradul cu care e confortabil fiecare participant), pe baza căreia de cele mai multe ori se creează conexiunea umană. La final, fiecare participant păstrează setul de întrebări și e invitat să îl folosească drept suport pentru alte exerciții de conectare, alături de oameni cunoscuți sau chiar mai puțin cunoscuți.
Dacă printre participanți se găsesc și dintre cei mai curajoși, vom putea înregistra schimbul de întrebări alături de partenerul meu / partenera mea de diadă, pentru un episod special din podcastul meu Binecumine. Dacă nu, ne conectăm fără înregistrare.
Vlad Tomei, facilitator de conectare prin storytelling, este om de creație, cu o experiență de 17 ani de lucru în agenții de comunicare. E co-fondator și co-autor În Fața Blocului – proiectul de documentare a jocurilor „generației cu cheia la gât”, dar și gazdă și producător al podcastului binecumine, care trece în revistă, în timp real, propriul său proces de recuperare din efectele creșterii într-o familie disfuncțională.
„Intenția mea e să fiu un conector, un creator și un educator al generației mele: îmbin storytelling-ul cu creativitatea și practici de well-being pentru a oferi resurse și experiențe care să inspire și să susțină procese de înflorire personală. Încurajez și ghidez oamenii să se conecteze autentic la sine și la ceilalți, oferindu-le spaţii în care să se exprime liber.”
Număr maxim de participanţi: 30
Durata atelierului: 2 h
Pași înscriere atelier:
1. Completează formularul de înscriere din link https://forms.gle/E7QWJa32wQwGpQii8
2. Achită o donație în valoare de 50 ron/ atelier.
Detalii cont:
- FUNDATIA HERA-PENTRU FAMILIE
- IBAN: RO18 OTPV 2100 0123 3105 RO02
- OTP BANK ROMANIA SA
- BRASOV str. MICA nr. 6 jud. BRASOV
- CIF 41962282
- Descrierea plății: donatie (numele atelierului) + numele participantului.
3. După efectuarea transferului, te rugăm să trimiți email la florenta@fundatiahera.ro, la care să atașezi dovada plății, specificând atelierele la care dorești să participi.
Înregistrarea participantului este confirmată doar în momentul primirii emailului.
Când
(Duminică) 14:00 - 16:00