Salsa Guerrilla

19aug18:3020:00Salsa GuerrillaDans18:30 - 20:00 Parcul Central "Nicolae Titulescu", Brașov 500007

Detalii

Școala de dans Salsa Picante a luat ființă în 9 martie 2005, fiind prima școala de salsa și tango argentinian din Brașov. Dupa 3 ani de activitate am hotărât să ne axăm doar pe dansurile caraibice și să transmitem dansatorilor pasiunea din Salsa, Bachata și alte stiluri latino. Și asa am ajuns la 17 ani de dans, învățând oamenii frumoși din Brașov să descopere lumea vastă a Salsei!

Promovăm într-un stil inovator și avantgardist o largă variațiune din stilurile de salsa : LA style, NY style, salsa on clave, mambo, pachanga, rueda de casino, afro-rumba, son cubano tradițional, precum și alte stiluri de dansuri latino-americane (bachata, merengue) și dansuri din cultura africană (kizomba, semba, tarraxinha, kuduro, afrohouse). E important să ajutăm la crearea de comunițăți și conexiune reală între oameni, muzica și dansul fiind un liant.

Școala de dans Latino Dance Brașov s-a născut #dansanddinplacere. Astfel am descoperit că dansul este bucurie și stare de bine. Am regăsit în dans vibe-ul pozitiv și doza de energie de care avem nevoie pentru a ne face ziua mai frumoasă și săptămâna mai ușoară. Latino Dance Brașov înseamnă cursuri de dans între prieteni și povești frumoase cu oameni faini, care dansează din plăcere și se bucură de energia lui oricând și oriunde au ocazia.

Step in2 Salsa este o școală de salsa din Brașov ce a fost fondată în 2010 de către Eduard Kis și Alexandra Ichim.
Motto-ul școlii este: “Dance with your heart and your body will follow“.
Pentru Step in2 Salsa Brasov, dansul înseamnă eleganță, puritate, spontaneitate, echilibru, dragoste și, nu în ultimul rând, dedicație și respect.
“La Step in2 Salsa cu toții învațăm să zâmbim pe ritm.”

Artasis Dance Studio s-a înființat în 2011 din pasiune pentru oameni, pentru frumosul din conexiunea văzută în pași de dans. Suntem pentru ca oamenii să descopere că pot și știu să danseze, să îi ghidăm într-o lume plină de zâmbete, entuziasm și bucurie. Ne putem mândri cu participările și premiile obținute la festivalurile și concursurile naționale și internaționale la care participăm și pentru care suntem recunoscători. Ne mândrim cu și mai multă bucurie cu oamenii frumoși care trec pragul Artasis, care învață tainele dansului, și care reușesc să se conecteze la corp din emoția pe care o trăiesc.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri