Râs, lacrimi și tăcere

20aug13:3015:00Râs, lacrimi și tăcereAtelier facilitat de Marc Itzler13:30 - 15:00 Hotel Kronwell, Bulevardul Gării 7A

Detalii

Seminar despre Terapiile Meditative

Mystic Rose este un proces de “Terapie Meditativă” conceput de misticul indian Osho. Acesta a fost dezvoltat de către Leela Itzler, sub îndrumarea lui Osho, într-un grup de terapie și formare. 

Procesul îmbină metodele de creștere interioară și transformare personală din Orient și Occident într-o experiență dinamică, vindecătoare și transformatoare.

Cu o durată de 21 de zile, formatul implică șapte zile de râs, urmate de șapte zile de lacrimi și se încheie cu șapte zile de meditație.

În acest seminar, voi explica cum a fost creat procesul și cum mama mea, Leela, l-a dezvoltat împreună cu Osho, cum funcționează și cum a schimbat viața oamenilor din întreaga lume. Apoi va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri și mai multe informații despre retragerile rezidențiale viitoare pe care le conduc împreună cu Leela.

MARC ITZLER – facilitator & formator în terapii meditative

Poate faptul că de la vârsta de 14 ani a fost binecuvântat cu a trăi în preajma lui Osho și a integra din înțelepciunea filosofiei estice sau poate faptul că a devenit 1 dintre cei 6 traineri la nivel mondial specializați în tehnica de meditatie Osho Mystic Rose sau faptul că folosește cu măiestrie tehnica râsului și a plânsului pentru a deschide inimile oamenilor, poate că toate acestea i-au deschis inima lui Marc într-atât încât să încapă în ea fiecare dintre cei care intră în contact cu el.

Susține peste tot în lume retreaturi, workshopuri și traininguri din drag de oameni pentru a-i ghida și ajuta în vindecarea rănilor sufletești , pentru o înțelegere mai clară a felului în care traumele nevindecate ne conduc, din umbră, viețile noastre de adulți.

Număr maxim de participanți: 50-60

Formular de înscriere: https://forms.gle/YAEcS1J7iCGf6SjeA

Când

(Duminică) 13:30 - 15:00

Unde

Hotel Kronwell

Bulevardul Gării 7A

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri