Programul 3B (Brain/Body/Breath)

19aug12:3014:30Programul 3B (Brain/Body/Breath)Atelier facilitat de Ioana Medrea12:30 - 14:30 Căsuța Hera, Strada Mică 6

Detalii

Programul 3B (Brain/Body/Breath) se adresează educatorilor, învățătorilor și părinților care doresc să afle mai multe despre felul în care „mașina umană” funcționează, cum o menținem sănătoasă și cum o putem face mai eficientă, fie că este vorba de copii sau adulți.

Scopul final al programului este creșterea calității vieții și a gradului de fericire, implicit îmbunătățirea performanței individuale. Exercițiile învățate în cadrul workshop-ului pot fi introduse în rutina zilnică pentru câteva minute pe zi.

Exercițiile 3B (Brain/Body/Breath) au fost implementate în ultimii 5 ani cu peste 500 de copii și adulți. Dacă până acum am putut concluziona doar prin observație directă și pe baza mărturiilor părinților copiilor și adulților implicați în program că sunt foarte eficiente, de anul acesta am introdus un mod de măsurare științifică – Analiza Fractală. Acest instrument este recomandat de Prof. Dr. Florian Colceag.

Ioana Medrea, profesor de educație fizică și sport de peste 20 de ani, antrenor de gimnastică artistică de performanță la C.S.S. Brașovia (2003), instructor de schi (2001), instructor de înot (2004), masseur (2005), fondator Bebe Rostogol – Baby gym (2013) și fondator Academia Bebe Rostogol (2016), cursuri de neuroplasticitate și biodinamică.

Număr maxim de participanți: 15

Formular de înscriere: https://forms.gle/bSWjVZgXYwmKZjce6

Când

(Sâmbătă) 12:30 - 14:30

Unde

Căsuța Hera

Strada Mică 6

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri