Omul cu șobolani

19aug21:0022:30Omul cu șobolaniMuzică și dialog21:00 - 22:30 Parcul Central "Nicolae Titulescu", Brașov 500007

Detalii

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în 1997. De atunci, au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat aproape 40 de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.

În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu; O formație de rock alternativ originală, despre care se poate spune că are ceva unic în sunet și compoziție.

La mai bine de 3 ani de la lansarea albumului „Fabrica de păpuși”, OMUL CU ȘOBOLANI revine cu un nou single: AI PICIOARE PREA LUNGI. Lansarea acestui nou single va fi însoțită de un turneu prin țară, începând cu 17 martie, în CONTROL CLUB, în București și va continua cu alte 6 concerte în Brașov, Constanța, Iași, Galați, Bistrița și Cluj.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri