Music to my ears. Atelier experiențial de reglare a sistemului nervos prin SSP - Afect

Music to my ears. Atelier experiențial de reglare a sistemului nervos prin SSP

24aug11:0013:00Music to my ears. Atelier experiențial de reglare a sistemului nervos prin SSPAtelier facilitat de Andra Hriţuliac și Cristina Bâra11:00 - 13:00 Hotel QOSMO, Str. Zaharia Stancu 4

Andra Hrituliac și Cristina Bâra

Detalii

Safe and Sound Protocol (SSP) este o terapie auditivă, menită să contribuie la reglarea sistemului nervos astfel încât să putem reveni la starea de siguranță și să ne conectăm mai bine cu noi înșine, cu ceilalți și cu lumea din jur. SSP poate fi de ajutor în reducerea simptomelor și susținerea sănătății generale, a rezilienței pentru persoanele cu antecedente traumatice, depresie, anxietate, autism, hiperactivitate și atenție, durere cronică, boli cronice, procesare senzorială și auditivă. SSP a fost conceput de Dr. Stephen Porges în baza a zeci de ani de cercetări, concept cunoscut acum sub numele de Teoria Polivagală.

Te invităm să te alături acestui atelier experiențial și să descoperi magia reglării sistemului nervos prin muzică și practici somatice. Fie că ești profesionist în domeniu, persoană în căutarea unor soluții pentru tine sau pentru cei dragi ție sau doar curios de noi metode de relaxare și echilibrare, acest atelier este pentru tine.

Vom explora diverse stări ale sistemului nervos folosind muzică, elemente din dans terapie și terapii somatice, vom învăța tehnici de autoreglare și vom experimenta impactul muzicii SSP asupra stării noastre de bine.

Acest atelier se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Nu este necesară o anumită pregătire fizică sau mobilitate. Este recomandat să veniți îmbrăcați cu haine lejere și încălțăminte comodă (fără tocuri).

Andra-Ioana Hrituliac este psiholog, consilier și practician certificat în Compassionate Inquiry, cu diverse alte formări în trauma de dezvoltare, dependențe, auto-vătămare și suicid. (IFS Circles, TRF, Psychological First Aid, etc.), printre care și intervențiile protocolului Safe and Sound. Recent a început pregătirea pentru a deveni Mentor în cadrul Compassionate Inquiry, având intenția atât de a-și dezvolta abilitățile proprii, cât și de a susține formarea noilor practicieni CI.  

Cristina-Maria Bâra este Facilitator și Director al programului Compassionate Inquiry România, terapeut somatic, absolventă a facultății de Psihologie, formată în NARM (training avansat de lucru cu trauma de dezvoltare) și în oferirea de intervenții Safe and Sound protocol. În prezent, Cristina se formează în psihoterapie prin dans și mișcare (2022-2025) și în Constelații familiale (2024-2025).

Număr maxim de participanţi: 20

Durata atelierului: 2 h

Pași înscriere atelier:

1. Completează formularul de înscriere din link https://forms.gle/Gx5oX3fQv4pN1efg7

2. Achită o donație în valoare de 50 ron/ atelier.

Detalii cont:

  • FUNDATIA HERA-PENTRU FAMILIE
  • IBAN: RO18 OTPV 2100 0123 3105 RO02
  • OTP BANK ROMANIA SA
  • BRASOV str. MICA nr. 6 jud. BRASOV
  • CIF 41962282
  • Descrierea plății: donatie (numele atelierului) + numele participantului.

3. După efectuarea transferului, te rugăm să trimiți email la florenta@fundatiahera.ro, la care să atașezi dovada plății, specificând atelierele la care dorești să participi.

Înregistrarea participantului este confirmată doar în momentul primirii emailului.

Când

(Sâmbătă) 11:00 - 13:00

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri