Marius Manole, Rodica Mandache - Despre emoții

19aug17:3018:30Marius Manole, Rodica Mandache - Despre emoțiiDiscuție cu publicul17:30 - 18:30 Teatrul „Sică Alexandrescu" Brașov, Piața Teatrului 1

Detalii

Născut la Iași, acolo unde a făcut și facultatea de actorie, Marius Manole a lucrat la teatrele din Focșani și Brăila, iar de 20 de ani este angajat al Teatrului Național din București. A jucat în zeci de spectacole de teatru în toată țara, precum și în filme. Multipremiat pentru rolurile jucate, recunoaște deschis că se bucură când greșește pentru că vede oportunitatea de învățare în fiecare eșec.

Născută la Iași, a absolvit secția de actorie a Facultății de Teatru din cadrul Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București în 1964. Pe lângă zecile de roluri în teatrele din țară, dar și în producții cinematografice, Rodica Mandache și-a asumat și rolul de profesoară de actorie la Facultatea de Arte Hyperion. În 2020 a primit premiul UNITER pentru întreaga activitate.

🎟️ Biletele pentru programul ce se va desfășura la Teatrul Sică Alexandrescu vineri, 19.08.2022, vor putea fi ridicate începând de joi, 11.08, de la infodesk-ul aflat în incinta AFI Brașov, la parter. Accesul în sală se face exclusiv în baza biletului și nu mai târziu de ora 17.30, ora de începere a programului. Biletele sunt #gratuite în limita locurilor disponibile.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri