Marc Itzler - De la așteptări la aspirații (40-50 participanți)

21aug12:0016:00Marc Itzler - De la așteptări la aspirații (40-50 participanți)Atelier practic pentru părinți12:00 - 16:00 Hotel Kronwell, Bulevardul Gării 7A

Detalii

Dacă vrem să ne protejăm copiii și să-i vedem prosperând, trebuie să avem influență. Pentru a avea influență avem nevoie de credibilitate, iar pentru a avea credibilitate, trebuie să fim văzuți ca fiind onești, neipocriți și autentici.

Acest atelier este o oportunitate pentru părinți, atât singuri, cât și în cuplu, de a îmbunătăți radical modul în care relaționează cu copiii, cu părinții lor și cu ei înșiși. Lucrând direct cu participanții, vom întâlni scenarii din viața reală și apoi, trecând de la așteptări la aspirații, vom explora modalități noi, autentice și eficiente de a comunica și de a relaționa cu cei de care ne pasă și îi iubim. Sesiunile vă vor lăsa cu o perspectivă proaspătă asupra a ceea ce înseamnă a fi un părinte bun în lumea haotică de astăzi, în schimbare rapidă, și, de asemenea, o nouă apreciere a ceea ce înseamnă rolul nostru de părinți astăzi pentru viitorul societății și al lumii noastre.

Marc iubește foarte mult oamenii. Energia din care privește, vorbește, scrie, educă și lucrează cu oamenii este o energie masculină puternic conținătoare și blandă. 

Pe Marc e greu să îl încadrezi în titluri și specializări pentru că este atât de uman. Deși este specialist în domeniul dezvoltării personale, al wellbeingului, speaker și scriitor, ceea ce simți atunci când Marc te privește este că te înțelege, te simte și te cuprinde în inima lui fără prea multe cuvinte. Profunzimea și sensibilitatea de a fi un dirijor al cuvintelor fac din el un scriitor capabil să descrie și să exprime prin cuvinte, trăiri, emoții și sentimente pe care altminteri, nouă ne-ar fi greu să le exprimăm verbal. Cumva, reușește să găsească cuvintele ideale prin care să exprime finețuri sufletești, ghidând life coaches, specialiști în wellbeaing și profesori să-și exprime eficient și artistic, mesajul, viziunea și învățămintele. 

Poate faptul că de la vârsta de 14 ani, a fost binecuvântat cu a trăi în preajma lui Osho și a integra din înțelepciunea filosofiei estice, sau poate faptul că a devenit 1 dintre cei 6 traineri la nivel mondial specializați în tehnica de meditatie Osho Mystic Rose, sau faptul că folosește cu măiestrie tehnica râsului și a plânsului pentru a deschide inimile oamenilor, poate că toate acestea i-au deschis inima lui Marc într-atât încât să încapă în ea fiecare dintre cei care intră în contact cu el. 

Susține peste tot în lume retreaturi, workshopuri și traininguri din drag de oameni pentru a-I ghida și ajuta în vindecarea rănilor sufletești , pentru o înțelegere mai clară a felului în care traumele nevindecate ne conduc, din umbră, viețile noastre de adulți.

Înscriere aici https://forms.gle/D2AFeoZHW7BDvobN9

Când

(Duminică) 12:00 - 16:00

Unde

Hotel Kronwell

Bulevardul Gării 7A

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri