Ion Duvac

17aug19:1520:15Ion DuvacDezbatere19:15 - 20:15 AFI Brașov, Bd. 15 Noiembrie Nr. 78

Detalii

Doctor psiholog Ion Duvac este membru fondator al Colegiului Psihologilor din România, membru al Comisiei de Disciplină și Deontologie și fondator al Masterului de Psihologie aplicată în domeniul Securității Naționale al Universității din București.

Este absolventul unui post doctorat în expertiza medico-legală psihiatrică;

Președinte executiv al Asociației de Imunopsihologie și Psihosomatică, CEO al IntellPsy Research;

CEO & Fondator al Psychological Profiler Academy, primul centru european de formare profesională și continuă după o metodologie originală, locul în care se formează și își perfecționează cunoștințele profesioniști din domeniul psihologiei și al științelor conexe – resurse umane, politică, marketing și comunicare,  unde activează ca și coach & trainer pe specializările: Business Intelligence, Terrorism & Forensic Psychology, Head Hunting, Autopsy Psychology;

Dezvoltator al sistemului inovativ de servicii psihologice online TELEPSYCHOLOGY.RO, ce pune la dispoziție un VideoCall Center pentru atacuri de panică, ajutor psihologic gratuit, servicii psihologice, workshop-uri și conferințe online. În cadrul Clinicii de Imunopsihologie și psihosomatică dr. Ion Duvac, pe platforma telepsychology.ro a creat și operaționalizat conceptul de rezidențiat clinic deschis tinerilor absolvenți dornici să aibă acces la cazuri!

Coordonator al proiectului PSYCOVID-19, ce servește comunitatea prin suport psihologic pro bono persoanelor contaminate psihic de fricile induse de Coronavirus.

Când

(Miercuri) 19:15 - 20:15

Unde

AFI Brașov

Bd. 15 Noiembrie Nr. 78

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri