Drum & Community Circle

19aug18:0020:00Drum & Community CircleCu Marc Itzler & Dragoș Cohal18:00 - 20:00 Parcul Central "Nicolae Titulescu", Brașov 500007

Detalii

Acest eveniment este o oportunitate de a testa și deprinde un limbaj nou: limbajul ritmului.

Prin ascultare, prin a simţi muzica și a ne aduce propria contribuţie, putem intra în conexiune cu oamenii din jurul nostru într-un mod nou.

Este o experiență dinamică, plină de energie și înălțătoare. Indiferent de vârstă, culoare, gen sau religie, ritmul ne aduce înapoi la umanitatea comună în fiecare dintre noi, creează unitate și echilibru interior.

Evenimentul va fi coordonat de Marc Itzler și Dragoș-Mihai Cohal.

Nu este nevoie de abilități muzicale sau experiență. Evenimentul este incluziv, potrivit și distractiv pentru oricine.

Marc Itzler – facilitator & formator în terapii meditative

Toboșar și percuționist, care s-a format cu Arthur Hull, autorul cărții „Drum Circle Spirit – Facilitating Human Potential Through Rhythm”, considerat creatorul comunităţii Drum circle. 

Dragoș Mihai Cohal, Președintele Asociației Armonis, muzician, dirijor, profesor, trăiește la intensitate maximă și și-a făcut o misiune din a-i ajuta și pe alții să simtă viața și emoțiile umane cu pasiune, la cote cât mai înalte.

După terminarea studiilor muzicale a cântat și a dirijat o perioadă în Italia, Franța și Spania dar dorul de acasă a fost mai puternic și a revenit în țară cântând, compunând și dirijând neobosit. Este creator de concepte muzicale originale, punând în scenă spectacole prin intermediul cărora își dorește să repună publicul in contact cu sufletul neamului românesc, cu bogăția noastră spirituală ancestrală.

Inspiră deopotrivă copii, tineri și adulți, aducându-i pe scenă pentru a gusta din bucuria unică și pură de a dărui necondiționat emoții și trăiri înalte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri