Dincolo de traumă: creșterea post-traumatică

18aug17:0020:00Dincolo de traumă: creșterea post-traumaticăAtelier de psihodramă cu Ela Dima17:00 - 20:00 Hotel Kronwell, Bulevardul Gării 7A

Detalii

O traumă psihică poate fi eliminată din conștient, atunci când realitatea, durerea, frica, furia devin insuportabile. Însă ea rămâne stocată în corpul nostru. Calea spre vindecare este prin conștientizarea și trăirea emoțiilor, reașezarea lor și resemnificarea evenimentului. Istoria nu poate fi schimbată, însă emoțiile, gândurile și atitudinea față de evenimentele de viată cu un puternic impact negativ pot fi schimbate. Dincolo de traumă există șansa evoluției, a dezvoltării post-traumatice, a înțelegerii mai profunde a Sinelui și a celorlalți, a construirii unui sistem de valori nou, a învățării unor lecții importante de viață și nu în ultimul rând, găsirea unui sens. Workshopul va fi despre această parte a creșterii post-traumatice explorată prin metode de acțiune specifice psihodramei.

Gabriela Dima

Sunt mamă, soție, psiholog, psihoterapeut, profesor… și mult mai mult decât toate aceste roluri.

Sunt formator în psihoterapie-psihodramă clasică în cadrul Asociației Române de Psihodramă Clasică (ARPsiC), conduc grupul de formare din Brașov și practic psihodrama de peste 20 de ani. Lucrez cu studenții Universității Transilvania din Brașov – programul de Asistență Socială și programul masteral de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie. Îmi place să lucrez cu oamenii și să îi ajut să evolueze. Întâlnirile umane autentice, profunde mă îmbogățesc și ajută să cresc în continuare. Și toate acestea îmi dau sens!

Înscriere aici https://forms.gle/wDtJx4V8pGfuWcxg9

Când

(Joi) 17:00 - 20:00

Unde

Hotel Kronwell

Bulevardul Gării 7A

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri