Dezbatere film cu Remus Achim, Adrian Beu și Cătălin Popescu - Afect

Dezbatere film cu Remus Achim, Adrian Beu și Cătălin Popescu

23aug20:0021:00Dezbatere film cu Remus Achim, Adrian Beu și Cătălin PopescuDezbatere film20:00 - 21:00 Parcul Central "Nicolae Titulescu", Brașov 500007

colaj-achim-beu-popescu

Detalii

Remus Achim

Remus Achim are 41 de ani și o experiență de 20 de ani în producție video și content digital. Timp de 15 ani a lucrat la PRO TV, fiind implicat în proiectele „Știrile Pro TV”, „România, te iubesc” și „După 20 de ani”. Absolvent al Universității Media, Facultatea de Jurnalism, în 2003, și al New York Film Academy, secția Regie de Film, în 2012, Remus Achim se află la al treilea film documentar regizat, după „Loredana – Never Ending Story”, și „Burning Picasso”, producție cu care a participat la mai multe festivaluri de film.

Adrian Beu

Adrian Beu este speaker, formator și psihoterapeut, interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Are o experiență de peste 11 ani în consiliere psihologică, psihoterapie individuală, de cuplu și de grup, a inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru copii și de well-being pentru adulți.

„Atunci când am ales să încep drumul psihologiei și al psihoterapiei eram sigur că o fac pentru a-i ajuta pe ceilalți, crezând că ei au nevoie de ajutor, iar eu voi avea instrumentele necesare pentru a le întâmpina nevoile. Pe măsură ce m-am „afundat” în studiul și practica psihoterapiei am descoperit că sunt de fapt un „salvator” și că fac asta pentru eu am nevoie de un ajutor pe care nu am putut să-l cer niciodată. Mai târziu în proces, am realizat că toate nevoile pe care credeam că le văd în ceilalți erau ale mele și motivul inconștient pentru care am ales să fiu psihoterapeut este ca în final să mă văd pe mine. Am realizat că nu sunt atât de generos, cald, blând, „iubitor”, cu dorință de a-i ajuta pe ceilalți și multe alte lucruri minunate pe care doream să le cred despre mine, ci aveam nevoie să mă validez și să fiu apreciat în societate.
Acest proces, în care am plecat să-i ajut pe alții și am ajuns la mine, mi-a adus multă conștientizare, nu toată și n-aș putea spune cât de multă, dar consider că toată călătoria de până acum mă face să fiu bun în ceea ce m-am angajat inconștient la început.”

Cătălin Popescu este media manager FRF, licențiat în jurnalism și comunicare, a lucrat la Gazeta Sporturilor aproape 10 ani, absolvent al cursului UEFA Certificate in football management și al cursului UEFA de Comunicare Strategică, a fost Media Manager la EURO 2020 și Manager Comunicare la UEFA Under 21 2023.

Cătălin: ”Ideea de a avea un film prin care să arătam atmosfera de la echipa națională a apărut acum câțiva ani, după ce am început să furnizăm, ocazional, materiale din culise. Odată cu sosirea lui Edi Iordănescu am găsit și deschidere pentru un astfel de proiect.

Calificarea României la Campionatul European din acest an a fost oportunitatea perfectă de a oferi suporterilor o perspectivă din culise asupra parcursului echipei și de a evidenția nu doar aspectele sportive, ci și umane ale acestei călătorii remarcabile. Am dorit să transmitem o poveste autentică și emoționantă, care să atingă inimile oamenilor și să ofere o imagine profundă a activității echipei naționale.”

De asemenea, s-a dorit ca acest proiect să fie o sursă de inspirație pentru un număr cât mai mare de copii, indiferent de gen, să îi încurajeze să își urmeze pasiunea pentru fotbal și să își stabilească obiective mari în carieră. Ideea a apărut din dorința noastră de a transmite un mesaj puternic despre determinare și sacrificiu, iar planul de acțiune s-a conturat în jurul acestui concept.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri