Dezbatere film

19aug20:0021:00Dezbatere filmOtilia Mantelers, Cristina Flueraș, Cristina Osz20:00 - 21:00 Parcul Central "Nicolae Titulescu", Brașov 500007

Detalii

Otilia Mantelers

Psiholog și psihoterapeut în supervizare, specializată în terapia traumei, practician de Somatic Experiencing, mamă de trei copii, scriitoare, Otilia este o persoană dedicată înțelegerii și vindecării sufletului uman. Și-a început activitatea profesională în domeniul parenting-ului, cunoaștere pe care o oferă în continuare părinților din România într-o abordare care ține cont de părțile sufletului părintelui și al copilului.

Cristina Flueraș

Psiholog clinician și psihoterapeut specialist Gestalt (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca şi facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. Master în Psihologie Clinică, Hipnoză și Terapii Scurte (Universitatea Titu Maiorescu). Formare în metoda Constelațiilor Sistemice (Familiale), cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti) și de ateliere terapeutice dedicate femeilor și relației acestora cu propria feminitate. Lucrează în cabinet în sesiuni individuale, de cuplu și cu grupuri terapeutice. În ultimii 12 ani a ținut numeroase grupuri de terapie și tabere de autocunoaștere, pentru efectul lor profund vindecător.

Cristina Osz

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut integrativ format la Asociația Română de Psihoterapie Integrativă, cu formări complementare în abordarea psihoterapeutică a consumului de substanțe. Lucrez în practica privată cu adolescenți și adulți. Sunt colaborator al Revistei Exercițiul18 – revistă construită de adolescenți și tineri pentru adolescenți și tineri și coordonator al departamentului de psihoterapie în cadrul proiectului „Semn că Însemni” – un proiect pentru comunitatea de adolescenți și tineri, cât și pentru părinții acestora. 

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri