De la emoție la alimentație: Mâncatul pe fond emoțional în perioada de alăptare

18aug10:0012:00De la emoție la alimentație: Mâncatul pe fond emoțional în perioada de alăptareAtelier facilitat de Alexandra Culinescu10:00 - 12:00 Căsuța Hera, Strada Mică 6

Detalii

În călătoria maternității, emoțiile și nutriția se împletesc în moduri neașteptate. „De la Emoție la Alimentație” este un atelier creat pentru a naviga împreună aceste ape adesea tulburi. Cu pasiunea și cunoașterea mea de psiholog nutriționist, vă voi ghida prin labirintul mâncatului pe fond emoțional în perioada de alăptare. Fiecare mamă merită să se simtă înțeleasă și să fie hrănită atât trupește, cât și sufletește. Îmi doresc să descoperim împreună acest echilibru. Te invit cu drag să te înscrii și să explorăm împreună.

Numele meu este Culinescu Alexandra, din Brașov și sunt nutriționist acreditat și psiholog clinician în formare. Decizia mea de a studia nutriția și tulburările de comportament alimentar a fost influenţată de experienţa proprie, dat fiind faptul că în copilărie am suferit 11 intervenţii chirurgicale la sistemul digestiv. Fiind nevoită să îmi ţin sub control problemele de sănătate prin alimentaţie, am început să mă informez şi, astfel, am ajuns să studiez la un nivel avansat: tulburările de comportament alimentar, mâncatul pe fond emoțional, mâncatul compulsiv și nu numai. 

Număr maxim de participanți: 15

Formular de înscriere: https://forms.gle/nwyiW9UbNQLfyfnj9

Când

(Vineri) 10:00 - 12:00

Unde

Căsuța Hera

Strada Mică 6

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri