De la așteptări la aspirații

19aug10:0012:00De la așteptări la aspirațiiAtelier facilitat de Marc Itzler & Florența Dănilă10:00 - 12:00 Hotel Kronwell, Bulevardul Gării 7A

Detalii

Atunci când ne raportăm la copiii noștri dintr-un loc al așteptărilor, încercăm să-i modelăm astfel încât să trăiască povestea noastră. Când avem așteptări, le prezentăm copiilor noștri fie agenda noastră personală, fie cea a societății, iar acest lucru îi face să se simtă invalidați cu privire la ceea ce sunt și îi face să trăiască senzația că noi, părinții lor, devenim copiii lor. Le cerem să ne îndeplinească nevoile în ceea ce privește performanțele, comportamentul și sociabilitatea, încercând să le modelăm viitorul.

Trecerea de la așteptări la aspirații înseamnă că ne dorim ce e mai bun pentru copiii noștri. Dorim ca ei să fie autonomi financiar, inspirați, creativi și sănătoși, dar acceptăm că poate să nu iasă întotdeauna așa cum ne dorim. Copiii noștri pot întâmpina provocări, suferință și dificultăți în viața lor și trebuie să acceptăm asta și să realizăm că ei sunt aici să-și trăiască propria poveste. În loc să fim ingineri, devenim păstori. Copiii nu ne aparțin. Ei sunt un dar unic pentru lume.

În cadrul acestui workshop, vom explora ce înseamnă să fim părinți cu aspirații.

Este o schimbare în percepție care ne poate ajuta să ne reconectăm cu copiii noștri într-un mod care poate transforma viața de familie din conflict în armonie, și din nemulțumire în cooperare, respect și acord. Extinzând dincolo de familia noastră, învățăm că modul în care creștem această generație va decide direcția noastră de viitor ca omenire.

Marc Itzler – facilitator & formator în terapii meditative

Poate faptul că de la vârsta de 14 ani a fost binecuvântat cu a trăi în preajma lui Osho și a integra din înțelepciunea filosofiei estice sau poate faptul că a devenit 1 dintre cei 6 traineri la nivel mondial specializați în tehnica de meditatie Osho Mystic Rose sau faptul că folosește cu măiestrie tehnica râsului și a plânsului pentru a deschide inimile oamenilor, poate că toate acestea i-au deschis inima lui Marc într-atât încât să încapă în ea fiecare dintre cei care intră în contact cu el.

Susține peste tot în lume retreaturi, workshopuri și traininguri din drag de oameni pentru a-i ghida și ajuta în vindecarea rănilor sufletești , pentru o înțelegere mai clară a felului în care traumele nevindecate ne conduc, din umbră, viețile noastre de adulți.

Florența Dănilă – co-facilitator și traducător
Vicepreședinte și fondator Fundația Hera

Număr maxim de participanți: 50-60

Formular de înscriere: https://forms.gle/b367Z4We3uzxrxfK8

Când

(Sâmbătă) 10:00 - 12:00

Unde

Hotel Kronwell

Bulevardul Gării 7A

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri