Csongor Kicsi & Milonga Guerrilla

27aug17:00Csongor Kicsi & Milonga GuerrillaTerapie prin dans17:00 Piața Sfatului

Detalii

Orice formă de artă este totodată o formă de conectare cu sinele; prin opoziție, depresia poate fi descrisă simplu drept deconectare.

Dansul poate fi un instrument foarte puternic de redescoperire, de exprimare, de reconectare cu emoția și corpul, dar și cu ceilalți. Îl folosim și în unele forme de psihoterapie, dar poate fi practicat oricând pentru efectele benefice care vin odată cu abandonul controlului și al inhibițiilor. Vă așteptăm la tango guerilla!

Csongor Kicsi avea doar 19 ani când a câștigat medalia de aur la secțiunea de tango salon a Campionatului European de Tango. A scris istorie în 2015 alături de partenera sa, Laura Iaru, devenind cel mai tânăr campion european la tango argentinian (și finalist la Campionatul Mondial de Tango din Buenos Aires), primul și singurul din România, deocamdată, cu acest titlu. A intrat în lumea dansului la 4 ani, iar de când a descoperit tangoul argentinian, a studiat cu unii dintre cei mai apreciați maeștri de tango din lume: Sebastian Arce și Mariana Montez, El Flaco Dany, Javier Rodriguez, Neri Piliu și Yanina Quinones, Maximiliano Cristiani și mulți alții.

Când

(Vineri) 17:00

Unde

Piața Sfatului

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri