Copilul interior ca resursă creativă
Detalii
Acest atelier este dedicat specialiștilor și își propune cunoașterea unor metode psihoterapeutice de a intra în contact cu starea de copil interior în cadrul sinelui adult, ca instanță
Detalii
Acest atelier este dedicat specialiștilor și își propune cunoașterea unor metode psihoterapeutice de a intra în contact cu starea de copil interior în cadrul sinelui adult, ca instanță psihică.
Trecutul dezvoltării noastre conține, în sine, experiențe și trăiri care au configurat modul în care gândim și suntem în relație cu sine și cu ceilalți. De la poveștile pe care le spunem despre sine și lume, până la experiențele noastre din viața de zi cu zi, putem identifica rădăcinile devenirii noastre și modul în care sinele copil ne influențează trăirile din prezent.
În cadrul acestui atelier vom exersa:
– Identificarea crizelor de dezvoltare și a modului în care ne-au influențat identitatea personală;
– Contactul cu instanța de sine copil (copil interior) și resursele creative ale acesteia;
– Modul în care putem rescrie poveștile personale într-o manieră creatoare și creativă, versus blocarea în experiențele nefericite și modul în care ne influențează;
– Moduri de a accesa resursele copilului interior în funcție de etapele dezvoltării.
Gabriela Dumitriu este psiholog clinician și psihoterapeut integrativ cu competență în expertiza psihologică, doctor în psihologie și cadru didactic în învățământul universitar.
Domeniile de interes practic, academic și științific sunt psihoterapia copilului și a familiei în situații de criză (divorț, abuz), psihologia traumei, psihologie clinică, psihologia copilului hipersenzitiv. Este președinte și formator în cadrul asociației ArtePsy (Asociația de terapii expresiv-creative și psihologie clinică), unde organizează cursuri avizate de formare continuă pentru psihologi, în domeniul psihologiei clinice și al psihoterapiei.
A profesat în sistemul de protecție a drepturilor copilului pentru o perioada de 10 ani și are experiență practică în domeniul psihologiei clinice și al psihoterapiei pentru copil, adult, familie, de peste 15 ani.
Număr maxim de participanţi: 20
Durata atelierului: 1,5 h
Pași înscriere atelier:
1. Completează formularul de înscriere din link https://forms.gle/XUTVqtygCK5pMVs49
2. Achită o donație în valoare de 50 ron/ atelier.
Detalii cont:
- FUNDATIA HERA-PENTRU FAMILIE
- IBAN: RO18 OTPV 2100 0123 3105 RO02
- OTP BANK ROMANIA SA
- BRASOV str. MICA nr. 6 jud. BRASOV
- CIF 41962282
- Descrierea plății: donatie (numele atelierului) + numele participantului.
3. După efectuarea transferului, te rugăm să trimiți email la florenta@fundatiahera.ro, la care să atașezi dovada plății, specificând atelierele la care dorești să participi.
Înregistrarea participantului este confirmată doar în momentul primirii emailului.
Când
(Vineri) 16:00 - 18:00
Unde
Căsuța Hera
Strada Mică 6