Constelațiile feminității
Detalii
De când însoțesc femeile în explorarea relației lor cu erosul – cu forța lor vitală, apar adesea referiri la trecutul transgenerațional – la felul în care mamele, bunicile
Detalii
De când însoțesc femeile în explorarea relației lor cu erosul – cu forța lor vitală, apar adesea referiri la trecutul transgenerațional – la felul în care mamele, bunicile și generațiile de femei de dinaintea noastră și-au trăit feminitatea și relațiile de iubire. Prin prisma istoriei noastre culturale, în trecut femeia rareori avea libertate cu adevărat asupra propriului corp și asupra propriilor nevoi și dorințe.
Multe dintre noi am moștenit un istoric plin de durere, de pierderi neprocesate, de iubire neîmplinită, de abuz și de interziceri, de judecată și de rușine când vine vorba despre feminitate, pe lângă resursele valoroase pe care le-am primit de la înaintașele noastre. Adesea inconștient, repetăm scenarii care nu ne aparțin, confundând fără voie loialitatea cu iubirea față de viața care a ajuns până la noi și sabotând propria împlinire.
Prin intermediul metodei Constelațiilor conștientizăm vechi pattern-uri relaționale din câmpul familiei și al propriului psihic, ne găsim locul sănătos în cadrul familiei, onorând destinele înaintașilor și viața ce a ajuns până la noi, în timp ce ne diferențiem față de experiențele celor de dinaintea noastră, pentru a ne manifesta unicitatea și darurile proprii în lume.
Cristina Flueraș este psiholog clinician și psihoterapeut specialist Gestalt (Societatea de Gestalt Terapie din România), terapeut transpersonal (Asociația de Terapii Transpersonale), certificat ca facilitator Respirație Holotropică şi Respirația Inimii. Master în Psihologie Clinică, Hipnoză și Terapii Scurte (Universitatea Titu Maiorescu). Formare în metoda Constelațiilor Sistemice (Familiale), cu Jutta Ten Herkel – Marea Britanie. Este facilitator de workshop-uri de creativitate şi autocunoaştere prin artă (Universitatea de Arte, Bucureşti) și de ateliere terapeutice dedicate femeilor și relației acestora cu propria feminitate. Lucrează în cabinet în sesiuni individuale, de cuplu și cu grupuri terapeutice. În ultimii 12 ani a ținut numeroase grupuri de terapie și tabere de autocunoaștere, pentru efectul lor profund vindecător.
Număr maxim de participanţi: 15
Durata atelierului: 3 h
Pași înscriere atelier:
1. Completează formularul de înscriere din link https://forms.gle/RETMP2ZrcJgLkjhw5
2. Achită o donație în valoare de 50 ron/ atelier.
Detalii cont:
- FUNDATIA HERA-PENTRU FAMILIE
- IBAN: RO18 OTPV 2100 0123 3105 RO02
- OTP BANK ROMANIA SA
- BRASOV str. MICA nr. 6 jud. BRASOV
- CIF 41962282
- Descrierea plății: donatie (numele atelierului) + numele participantului.
3. După efectuarea transferului, te rugăm să trimiți email la florenta@fundatiahera.ro, la care să atașezi dovada plății, specificând atelierele la care dorești să participi.
Înregistrarea participantului este confirmată doar în momentul primirii emailului.
Când
(Duminică) 10:00 - 13:00
Unde
Căsuța Hera
Strada Mică 6