Concert Alex Ștefănescu - "Vindecare"

18aug21:0022:30Concert Alex Ștefănescu - "Vindecare"Muzică și dialog21:00 - 22:30 Parcul Central "Nicolae Titulescu", Brașov 500007

Detalii

Alex Ștefănescu, actor și muzician, aduce pe scenă prezența și spontaneitatea deprinse în teatru, pe un sound proaspăt de chitară acustică și voce, condimentat cu versuri delicioase pentru minte și ureche. Dacă ți-e sete de un concert picant dar nu vulgar, sincer și profund, comic și deștept, atunci Alex, cel mai cunoscut artist anonim de care probabil n-ai auzit încă dar totodată tânăr veteran al scenei și finalist “Românii au Talent”, e cocktail-ul perfect.

Muzica live înseamnă schimb de energie, emoție și vibrație pozitivă deci oricum ți-a fost ziua, da-mi o ora să-ți fac seară.

Alex Ștefănescu

Spectacolul Vindecare

Ești un om de succes formidabil, reușita e a doua ta natură și obții mereu, fără excepție, tot ce-ți dorești? Nu greșești niciodată și lucrurile ies tot timpul conform planului? Trăiești într-o stare constantă de extaz, creativitate, recunoștință, pozitivitate și liniște sufletească? Ai succes nebun in dragoste, câștigi constant la loto și trăiești în opulență regală și de bun gust? Totul se leagă în viața ta și nu ști ce-i aia suferință de orice fel?

Felicitări, te poți bucura în voie de viața ta perfectă și instagramabilă.

Pentru ceilalți…există o Vindecare! E un concert! Simplu! O voce și o chitară ce explorează soluțiile posibile pentru viața celorlalti 99% dintre oameni.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri