Compassionate Inquiry – Vindecarea traumelor prin compasiune
Detalii
Compassionate Inquiry este o abordare psihoterapeutică, somatică, de lucru cu trauma, dezvoltata de Dr. Gabor Mate și Sat Dharam Kaur N.D. Sursa principală a suferinței
Detalii
Compassionate Inquiry este o abordare psihoterapeutică, somatică, de lucru cu trauma, dezvoltata de Dr. Gabor Mate și Sat Dharam Kaur N.D.
Sursa principală a suferinței este deconectarea noastră de la cele mai adânci părți ale ființei noastre, adesea cauzată de traumele din copilărie și de cele transgeneraționale. Cu abordarea potrivită, această conexiune poate fi restabilită.
Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul sănătății, terapeut, coach, educator sau cineva pregătit să crească, Compassionate Inquiry te poate ajuta să recunoști că disputele, disfuncțiile, dependențele, anxietățile, depresiile și modelele relaționale au apărut într-un anumit punct al vieții tale ca mecanisme de adaptare care te-au ajutat să supraviețuiești. Odată ce înțelegi acest lucru, ai putea realiza că aceste adaptări nu definesc cine ești tu.
Ceea ce ești tu este ființa ta, esența ta, care este pură, liniștită, conștientă și întreagă. Nu poate fi niciodată deteriorată sau ruptă.
Atelierul experiențial de Compassionate Inquiry este conceput pentru a răspunde nevoilor unui spectru larg de participanți, de la specialiști în domeniul sănătății mintale, până la cei care sunt pur și simplu curioși și dornici să exploreze noi modalități de dezvoltare personală și emoțională.
Indiferent dacă ești un entuziast al dezvoltării personale, un educator, un părinte sau pur și simplu o persoană interesată de explorarea interioară și de învățarea continuă, acest atelier îți va oferi ocazia de a descoperi noi modalități de a te conecta cu tine însuți și cu ceilalți. Atelierul se adresează oricui dorește să își îmbunătățească relația cu propriile emoții și să dezvolte o compasiune autentică.
Andra-Ioana Hrițuliac este psiholog, consilier și practician certificat în Compassionate Inquiry, cu diverse alte formări în trauma de dezvoltare, dependențe, auto-vătămare și suicid. (IFS Circles, TRF, Psychological First Aid, etc.), printre care și intervențiile protocolului Safe and Sound. Recent a început pregătirea pentru a deveni Mentor în cadrul Compassionate Inquiry, având intenția atât de a-și dezvolta abilitățile proprii, cât și de a susține formarea noilor practicieni CI.
Cristina-Maria Bâra este Facilitator și Director al programului Compassionate Inquiry România, terapeut somatic, absolventă a facultății de Psihologie, formată în NARM (training avansat de lucru cu trauma de dezvoltare) și în oferirea de intervenții Safe and Sound protocol. În prezent, Cristina se formează în psihoterapie prin dans și mișcare (2022-2025) și în Constelații familiale (2024-2025).
Număr maxim de participanţi: 20
Pași înscriere atelier:
1. Completează formularul de înscriere din link https://forms.gle/cQo3oxTeZ9ih6f3R8
2. Achită o donație în valoare de 50 ron/ atelier.
Detalii cont:
- FUNDATIA HERA-PENTRU FAMILIE
- IBAN: RO18 OTPV 2100 0123 3105 RO02
- OTP BANK ROMANIA SA
- BRASOV str. MICA nr. 6 jud. BRASOV
- CIF 41962282
- Descrierea plății: donatie (numele atelierului) + numele participantului.
3. După efectuarea transferului, te rugăm să trimiți email la florenta@fundatiahera.ro, la care să atașezi dovada plății, specificând atelierele la care dorești să participi.
Înregistrarea participantului este confirmată doar în momentul primirii emailului.
Când
(Vineri) 18:00 - 19:30