Cardurile metaforice OH - Atelier pentru psihologi

18aug11:0013:00Cardurile metaforice OH - Atelier pentru psihologiAtelier facilitat de Iulia Sara11:00 - 13:00 Hotel Kronwell, Bulevardul Gării 7A

Detalii

Atelierul este dedicat profesioniștilor care activează în domeniul sănătății emoționale (psihologi, psihoterapeuți, consilieri de dezvoltare personală) care își doresc să afle mai multe despre explorarea lumii interioare folosind metoda cardurilor metaforice OH Cards.

Despre cardurile metaforice OH

Cardurile OH au fost publicate în 1981 și de atunci au devenit cunoscute ca instrumente de lucru pentru explorare personală și interpersonală. Ele sunt de fapt picturi sau cuvinte imprimate pe suport de hârtie de mărimea unei cărți de joc și servesc drept trambulină multicoloră ce invită participantul să fie co-creator de povestiri, reflectând lumile sale interioare: emoții, gânduri, experiențe, trăiri, dorințe, frici, visuri etc.

În calea spre cunoașterea de sine și a celorlalți, cardurile metaforice OH sunt un instrument creativ puternic prin care explorăm concepte precum sinele, egoul, identitatea și relațiile și punem în mișcare procesele creative ce ne amplifică umanitatea.

Iulia SARA

Iulia este coordonatorul proiectului OH-cards.ro în Romania, începând cu 2009.

Esenta mea este Iubirea.

Misiunea mea este să fac Iubirea vizibilă, prin a crea spațiul potrivit care să faciliteze claritatea interioară și echilibrul minții și să ne reamintească de puterea și Pacea ce zac în fiecare dintre noi. Misiunea mea devine vizibilă în lume sub diverse forme – fie prin consiliere în carieră alături de clienții mei, fie atunci când creez produse naturale, fie când facilitez grupuri pentru sănătate emoțională, fie când formez specialiști, când mă las ghidată de Natură, acasă pe ogor sau când pictez.

Crezul meu este că soluția (la orice) se află în interior și în împreună”.

Iulia s-a retras în 2017 la țară, în apropiere de Cluj Napoca, unde duce o viață simplă inspirată de ritmul naturii.

Ca background profesional, Iulia este consilier certificat în ariile managementului carierei (Global Career Development Facilitator – GCDF) cu abilități extinse în aria sănătații mintale (Mental Health Facilitator – MHF), GCDF Master Trainer, MHF Trainer și supervizor certificat (International Certified Supervision Professional). A format specialiști consilieri în Romania, Taiwan, Singapore, Portugalia și Ungaria. A colaborat cu National Board for Certified Counselors (NBCC) pentru adaptarea curiculei GCDF în România.

Număr maxim de participanți: 50-60

Formular de înscriere: https://forms.gle/QL21Emmg6UoDxYZx6

Când

(Vineri) 11:00 - 13:00

Unde

Hotel Kronwell

Bulevardul Gării 7A

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri