Atelier TRE

20aug10:0012:00Atelier TRECu Georgiana Sfetea10:00 - 12:00 Căsuța Hera, Strada Mică 6

Detalii

DETALII SESIUNE TRE

®TRE (Tension Stress Trauma Release Exercises) este o modalitate de a activa mecanismul natural al corpului de tremur sau vibrație, scopul final fiind o stare profundă de eliberare și relaxare la nivelul musculaturii, dar și la nivelul sistemului nervos prin reducerea încărcăturii de hormoni, readucând corpul la starea de homeostază – odihnă și digestie. Este o modalitate foarte blândă de reconectare minte, trup, suflet și de observare a zonelor din corp ce au nevoie de mai multă atenție sau fluiditate.

Georgiana Sfetea este Facilitator ®TRE, instructor și terapeut Yoga. A locuit toată viața în Brașov și Bran, unde continuă să-și susțină sesiunile de yoga și ®TRE. De 4 ani și-a început explorarea mecanismului personal de tremur și în ultimul an a început să ghideze și alte persoane în acest proces.

®TRE a venit în viața mea cu foarte multă bucurie și poate mai multă curiozitate în a-mi explora corpul într-un mod diferit. Cei aproape doi ani de certificare au venit cu foarte multe completări și aha-uri la tot ce am învățat în Yoga Therapy. Este procesul cel mai simplu și blând în care îți lași corpul să te miște exact așa cum are el nevoie să fie mișcat, în care creezi conexiuni noi între neuroni, în care dezlegi tipare de stres și de comportament.
Te îmbrățișez și te invit să explorăm împreună mecanismul tău de vibrație!

Ghidul tău în această sesiune este Georgiana Sfetea, Instructor – Terapeut Yoga și Facilitator ®TRE . A locuit toată viața în Brașov și Bran, unde continuă să-și susțină sesiunile de yoga și ®TRE. Începând cu anul 2017 a început cursurile de formare TTC 200 Hatha Yoga, TTC 100 Yin & Restorative Yoga și în 2019 cel de Terapeut Yoga acreditat de Indian School of Yoga Therapy. Pregătirea ei în Yoga terapeutică s-a dus pe 3 ramuri importante:
sănătatea spatelui (adică ce trebuie să faci pentru a corecta sau a ameliora durerile cauzate de nervul sciatic, lordoză, cifoză, scolioză)
sănătatea hormonală feminină (womb yoga)
sănătate psihică (ameliorarea simptomelor de anxietate și depresie)

Întotdeauna m-au atras lucrurile mai puțin materiale, m-a atras lucrul cu energia și ce poate face și aduce în plan fizic. Văd Yoga ca o Trusă de instrumente enormă ce te poate ghida în orice moment din viață. Atunci când ești trist, furios, surescitat, anxios, depresiv, oricând poți găsi în această trusă ceva care să te susțină și să te ajute.
Te îmbrățișez și te invit să aducem câteva ‘unelte’ și în propria ta trusă!

Georgiana Sfetea

Număr maxim de participanți: 8

Formular de înscriere: https://forms.gle/2TgmuvsebR3WwA8i6

Când

(Duminică) 10:00 - 12:00

Unde

Căsuța Hera

Strada Mică 6

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri