Atelier pentru cupluri. Bazat pe programul educațional ”Ține-mă strâns în brațe®”

20aug13:0017:00Atelier pentru cupluri. Bazat pe programul educațional ”Ține-mă strâns în brațe®”Facilitat de psihoterapeut Cosmin Meleacă și psihoterapeut Cristina Meleacă13:00 - 17:00 Căsuța Hera, Strada Mică 6

Detalii

Atelierul este dedicat partenerilor care își doresc să repare, să își dezvolte și să întrețină permanent relația de cuplu.

Cine poate participa?

Orice cuplu, dornic să lucreze la calitatea relației.

Despre atelierul pentru cupluri – bazat pe programul educațional „Ține-mă strâns în brațe®”

„Ţine-mă strâns în braţe®” este un program educaţional dezvoltat iniţial în Canada de dr. Susan Johnson, axat pe teoria și pe practica terapiei centrate pe emoţii. Terapia de cuplu centrată pe emoții reprezintă o nouă ştiinţă completă a iubirii romantice şi a relaţiei. Această terapie ajută 7 din 10 cupluri care întâmpină dificultăți să îşi refacă relaţia.

La final de program, vom descoperi modalități de a avea grijă de relație, de a o menține vie odată ce este vindecată, de a o proteja. Relația de cuplu satisfăcătoare este sursa noastră de energie.

𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢𝐚𝐭 𝐜𝐮 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐏𝐬𝐢𝐡𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐄𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐮𝐩𝐥𝐮 𝐬̦𝐢 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞 (𝐄𝐅𝐓 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚)
Terapia de cuplu centrată pe emoții (EFT) este o abordare terapeutică de scurtă durată (8-20 de ședințe), structurată, ce a fost formulată în anii 80; aceasta își are rădăcinile în știința atașamentului adult, iar scopul său este de a extinde înțelegerea asupra ceea ce se petrece în interiorul fiecăruia și între membrii unui cuplu, ceea ce astfel va ghida terapeuții în procesul de a recrea o legătură sigură în cuplu.

Număr maxim de participanți: 14 (7cupluri)

Formular de înscriere: https://forms.gle/A4njGibv4tutAtCr6

Când

(Duminică) 13:00 - 17:00

Unde

Căsuța Hera

Strada Mică 6

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri