Adult children of alcoholic parents

20aug15:3017:00Adult children of alcoholic parentsPrezentare grup de suport pentru recuperarea din efectele creșterii într-o familie disfuncțională15:30 - 17:00 Hotel Kronwell, Bulevardul Gării 7A

Detalii

ACA Renașterea București @AFECT 2023

Bine ai venit ACAsă!

Pete Walker, un renumit psihoterapeut de talie internațională și una dintre cele mai autorizate voci pe tema traumei din copilărie, spunea în cartea sa „Recuperarea în urma traumei, abuzului sau neglijenței emoționale din copilărie”, că una dintre cele mai dificile sarcini ale sale este să le arate adulților crescuți în familii disfuncționale că într-adevăr copilăriile lor au fost disfuncționale.

Mulți copii adulți au o imagine în cel mai bun caz idilică, în cel mai rău, ștearsă a copilăriei și tind să treacă cu vederea diverse forme de abuz, cum ar fi neglijența emoțională. Abuzul poate lua multe forme, de la abuz fizic, sexual, verbal, la indisponibilitate emoțională, abandon sau chiar lipsa încurajării și ghidării de care un copil are nevoie.

Lucrurile acestea ajung să ne afecteze la maturitate într-o mulțime de feluri, de care de multe ori nu suntem conștienți.

Adult Children of Alcoholics e o asociație internațională, cu mii de grupuri de suport în toată lumea, care își propun să susțină procesul de conștientizare a traumei din copilărie și mai ales procesul de vindecare și recuperare din efectele sale.

ACA Renașterea București a fost înființat în 2017, dintr-o nevoie reală a unor oameni aflați ei înșiși în procesele lor de vindecare. Grupul se reunește săptămânal, online, și lucrează programul în 12 pași al ACA, adică adaptat la nevoile copiilor adulți.

Prezentarea e destinată tuturor celor aflați în proces de conștientizare a sinelui, de vindecare sau transformare, fie că se identifică sau nu ca copii adulți. Grupul e o resursă gratuită care completează în mod sănătos orice alte resurse de terapie și/sau dezvoltare personală.

Număr maxim de participanți: 50-60

Formular de înscriere: https://forms.gle/tQrdinL8Aqod2kkt5

Când

(Duminică) 15:30 - 17:00

Unde

Hotel Kronwell

Bulevardul Gării 7A

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri