Adrian Beu și Radu Țenter

19aug19:4520:45Adrian Beu și Radu ȚenterDezbatere19:45 - 20:45 AFI Brașov, Bd. 15 Noiembrie Nr. 78

Detalii

Adrian Beu este speaker, formator și psihoterapeut, interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Are o experiență de peste 10 ani în consiliere psihologică, psihoterapie individuală, de cuplu și de grup, a inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru copii și de well-being pentru adulți.

„Mă numesc Radu Țenter și sunt medic specialist psihiatrie pediatrică. De mai bine de 5 ani lucrez alături de copii și adolescenți. Am condus mii de consultații, din care am învățat multe lucruri valoroase despre probleme de sănătate, metode de comunicare, tratament, dar mai ales despre oameni în dificultate.
În ultima perioadă am umblat prin țară cu cei de la Centrul de Resurse Juridice, încercând să instruim profesioniști (judecători, procurori, avocați, asistenți sociali, medici) să se adapteze nevoilor persooanelor cu dizabilități, astfel încât drepturile lor să fie respectate.
Am fost la ore de dirigenție, am vorbit cu copiii din Brașov despre emoții și cum să le controlăm, despre transformările din adolescență, despre ce înseamnă să respectăm limitele fiecăruia și despre cât de important este să vorbești despre ceea ce simți.
Încep acum și un program cu tinerii sportivi din Brașov, în care ne vom concentra pe înțelegerea emoțiilor pe care le simt și pe găsirea unor metode de a se adapta acestor emoții, astfel încât să ajungă la performanțele pe care le merită cu adevărat.
În rest, mă găsiți zi de zi la cabinet sau pe facebook (https://www.facebook.com/psihiatrudecopii), unde am creat o pagină cu informații utile și unde puteți să îmi scrieți dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri.”

Când

(Vineri) 19:45 - 20:45

Unde

AFI Brașov

Bd. 15 Noiembrie Nr. 78

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri