Psiholoc - Afect

Psiholoc

20aug10:0020:00Psiholoc10:00 - 20:00 Parcul Central "Nicolae Titulescu", Brașov 500007

Detalii

PsihoLoc ste un proiect creat în cadrul festivalului în colaborare cu Colegiul Psihologilor Brașov, unde participanții pot intra în contact cu psihologi și psihoterapeuți având posibilitatea de a adresa întrebări legate de ce înseamnă psihoterapia, consilierea și evaluarea psihologică, inclusiv despre accesul în profesia de psiholog.

De asemenea, pe toată durata festivalului se vor desfășura activități pentru copii, activități de informare cu privire la consumul de alcool și droguri, precum și alte tipuri de dependențe, activități de conștientizare asupra bullying-ului etc.

Este un proiect în care diverse organizații brașovene, precum și profesioniști din domeniul sănătații mintale, își dau mâna pentru a aduce psihologia mai aproape de oameni și a crește gradul de conștientizare în ceea ce privește nevoia de educație emoțională.

PsihoLoc va fi deschis pe toată perioada festivalului, iar participarea la activități este gratuită și nu necesită programare.

PROGRAM PsihoLoc

 Zonă ateliere

10.00 – 12.00 Salvați Copiii Brașov

Promovarea sănătății emoționale în rândul copiilor/adolescenților, prin sesiuiI de informare, pentru prevenirea bullyingului/cyberbullyingului în școli, promovarea unui stil de viață sănătos.

Facilitator: Psiholog Carmen CLINCI – Manager Zonal 

12.00 – 14.00 Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională 

Tulburările alimentare la adolescenți 

Anitha TAȚA – consilier școlar 

Ramona MOROȘANU – consilier școlar 

14.00 – 18.00 Intervizare Psihologică
Grup deschis de intervizare pentru specialiștii din domeniul sănătății mintale (psihiatri, psihologi, studenți la psihologie sau alte științe socio-umane – activi în județul Brașov)

18.00 – 20.00 Asociația Feuerstein România

Metoda Feuerstein ca resursă în educația și dezvoltarea armonioasă a copilului.

Facilitator: Psiholog clinician dr. Otilia TODOR  – președintele Asociației Feuerstein România

Cabinetul psihologic

10.00 – 12.00 Consultanță logopedică

Din cadrul CJRAE Brașov: 

Anca GADARAUTANU – logoped

Mihaela BUCUR – logoped

12.00 – 20.00 Consiliere psihologică

  • 12.00 – 14.00 Alexandra PRICHINDEL – psiholog clinician, psihoterapeut format în Psihoterapie Experiențială și a Unificării Centrată pe adult – copil – cuplu – familie.  

În practica privată este specializată în consiliere psihologică – evaluarea și consilierea experiențială a copilului, adultului, cuplului și familiei.

  • 14.00 – 16.00 Adriana FĂRCAȘU –  psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Integrativă.

Este specializată în evaluarea relației dintre părinți și copii și în intervenții terapeutice prin joc în lucrul cu copii ori familia.

  • 16.00 – 18.00 Maria – Magdalena CONSTANTINESCU – psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Adleriană. În practica privată lucrează individual sau în grupuri – suport pentru pacienții oncologici sau familiile acestora.

  • 18.00 – 20.00

Octavian PICU – psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv comportamental. În practica privată lucrează preponderent psihoterapie individuală, evaluare clinică și neuropsihologică la adulții cu ADHD și autism (Asperger).

Ioana MĂRĂCINEANU – psiholog clinician. În practica privată este specializata in evaluarea clinică și în intervenția psihologică a copiilor cu Tulburări din Spectrul Autist și nu numai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență. Politică de cookie-uri