Dezbatere film pe tema - Părinte, adult, copil interior

Detalii
Adrian Beu este speaker, formator și psihoterapeut, interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Are o experiență de peste 11 ani
Detalii
Adrian Beu este speaker, formator și psihoterapeut, interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Are o experiență de peste 11 ani în consiliere psihologică, psihoterapie individuală, de cuplu și de grup, a inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru copii și de well-being pentru adulți.
„Atunci când am ales să încep drumul psihologiei și al psihoterapiei eram sigur că o fac pentru a-i ajuta pe ceilalți, crezând că ei au nevoie de ajutor, iar eu voi avea instrumentele necesare pentru a le întâmpina nevoile. Pe măsură ce m-am „afundat” în studiul și practica psihoterapiei am descoperit că sunt de fapt un „salvator” și că fac asta pentru eu am nevoie de un ajutor pe care nu am putut să-l cer niciodată. Mai târziu în proces, am realizat că toate nevoile pe care credeam că le văd în ceilalți erau ale mele și motivul inconștient pentru care am ales să fiu psihoterapeut este ca în final să mă văd pe mine. Am realizat că nu sunt atât de generos, cald, blând, „iubitor”, cu dorință de a-i ajuta pe ceilalți și multe alte lucruri minunate pe care doream să le cred despre mine, ci aveam nevoie să mă validez și să fiu apreciat în societate.
Acest proces, în care am plecat să-i ajut pe alții și am ajuns la mine, mi-a adus multă conștientizare, nu toată și n-aș putea spune cât de multă, dar consider că toată călătoria de până acum mă face să fiu bun în ceea ce m-am angajat inconștient la început.”
Dr. Gabriel Diaconu este medic psihiatru cu supra-specializare în suicidologie/ psiho-traumatologie.
Lucreaza în practică privată, unde este director medical al unei clinici de specialitate.
Este fost director al Secțiunii privind Consecințele Torturii și Abuzului Psihologic din Asociația Mondială de Psihiatrie, investigator asociat al Grupului McGill de Studiu al Suicidului (MGESS) de la Universitatea McGill, Montreal, Canada respectiv Centrului privind Cercetarea Suicidului și Eutanasiei (CRISE) al Universității UQAM, Montreal, Quebec.
Fost investigator al consecințelor războiului din fosta Yugoslavie în parteneriat cu catedra de Psihiatrie Socială a Universității de Medicină de la Vienna (MUW).
Fost analist UNICEF pentru Comisia Europeană privind repatrierile forțate în Kosovo.
În ultimul an și jumătate este consilier onorific al Ministrului Sănătății, în care capacitate a organizat și coordonat acțiunile MHPSS (sănătate mintală și psiho-sociale) guvernamentale în criza refugiaților din Ucraina, urmările cutremurului din Turcia și răspunsul României de repatriere a supraviețuitorilor români din zona de seism, dar și reforma în domeniul sănătății mintale și al măsurilor de protecție ale populațiilor vulnerabile.
Când
(Duminică) 20:00 - 21:00